Nieuwe website in de lucht

De nieuwe website bij de leermethode Biologie voor het MLO is in de lucht! 
Al jaren maakt de leermethode Biologie voor het MLO gebruik van Hot Potatoes. Met Hot Potatoes kunnen docenten zonder speciale voorkennis interactieve oefeningen opmaken, die nadien gemakkelijk in een webpaginavorm te gieten zijn.
Hot Potatoes pagina’s vertonen zich echter niet zo gemakkelijk op kleine beeldschermen, zoals op een smartphone. Daarom zijn de zelftests bij Biologie voor het MLO vervangen door responsieve, schaalbare webpagina’s van WordPress. De website past zich automatisch aan de schermgrootte van een desktop, tablet, of smartphone. De zelftests zijn gemaakt met de WordPress plugin WP-Pro-Quiz.

Verder bevat de nieuwe website samenvattingen in de vorm van mindmaps en een groot aantal video's die de leerstof per hoofdstuk uitleggen.

www.biologievoorhetmlo.nl